Telefoon3

Informatieavonden

ZorgRondom is een coöperatie van zzp-ers en kleine ondernemers in de zorg. Wij benaderen zorgvragen multidisciplinair, met respect voor de eigen identiteit en werkwijze van de leden. ZorgRondom heeft geen wachtlijst en aanvragen worden binnen 2 werkdagen in behandeling genomen. Voor vergoeding vanuit Jeugdwet en WMO hebben wij contracten met gemeentes. 
Om de toezeggingen waar te kunnen blijven maken, zijn we dringend op zoek naar zorgaanbieders die zich aan willen sluiten.
Heb je een aanbod in zorg, welzijn of gezondheid en sta je open voor multidisciplinair samenwerken? Ben je een enthousiaste zorgaanbieder, maar heb je geen zin in de administratieve rompslomp? Misschien is de coöperatie iets voor jou. 

Kom naar de informatieavond op dinsdag 22 januari 2019 om 20.00 uur in Odijk

Aanmelden kan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging met de locatie.

Kun je niet aanwezig zijn of heb je al eerder een informatieavond bezocht en ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap? Dan nodigen we je van harte uit om Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op te nemen.