Skip to main content

Aanbod

ZorgRondom biedt begeleiding en behandeling op maat aan kinderen, jongeren en volwassenen, die tegen allerlei zaken aan lopen op diverse leefgebieden. We staan samen rondom kinderen, jongeren, ouders/verzorgers, volwassenen.

Maatwerk
De hulp die wordt geboden is afhankelijk van de hulpvraag. We passen ons aanbod hierop aan. Ons aanbod is niet vaststaand. Er wordt op maat hulp en ondersteuning geboden. Door samenwerking met verschillende professionals / expertises kunnen wij een goed aanbod garanderen. Door de korte lijntjes binnen de organisatie schakelen we snel en zetten we direct de zorg in die nodig is. We kijken met een brede blik en denken samen met de hulpvrager graag in mogelijkheden. We zoeken samen naar een oplossing op maat die past bij de hulpvrager.

We werken daarnaast ook samen met andere betrokken partijen, zoals de onderwijsinstelling, de huisarts, het wijkteam en andere collega hulp/zorgverleners. En natuurlijk werken we ook graag samen met andere nauw betrokkenen rondom de hulpvrager, zoals partner of ouders/verzorgers.

Curatief en preventief en dichtbij
We werken zowel curatief als preventief. We worden graag in een vroeg stadium betrokken, zodat de hulp zo kortdurend en zo licht mogelijk kan zijn. Onze zorgprofessionals werken zowel vanuit hun eigen praktijk als in de omgeving van de hulpvrager, zoals thuis of op school.

Verschillende expertises
We hebben verschillende expertises in huis, zoals diverse psychologen, therapeuten, coaches, een GGZ-agoog, een maatschappelijk werker en een Sociaal Pedagosch Hulpverlener.

Wil je meer over hen weten? Kijk dan op de teampagina.

Meertalig
Diverse teamleden spreken naast Nederlands ook vloeiend Turks en Engels.

Voordelen
De voordelen van ZorgRondom op een rij:

  • We komen snel in actie; er is geen wachtlijst.
  • Alle disciplines onder één dak hebben.
  • We bieden overbruggingszorg als de hulp die nodig is niet direct beschikbaar is.
  • We werken in de omgeving van de hulpvrager.
  • We bieden maatwerk en denken samen met de hulpvrager in mogelijkheden
  • We spreken meerdere talen.

Wil je meer weten over wat wij allemaal kunnen doen? Lees dan hier verder:

Kind
Puber en moeder
Jongvolwassene
Volwassenen

Kinderen | gezinnen

Jongeren
(tot 18 jaar)

Jongvolwassenen
(18 - 24 jaar)

Volwassenen