Barbara Griffioen

033502

Leefstijl- & vitaliteitscoach/ -trainer
Specialisatie: disbalans op sociaal-, emotioneel-, fysiek-, zingevingsvlak

Vestigingsplaats: Linschoten
Werkgebied: Linschoten e.o. (max. ca. 30 min reistijd)

DOELGROEP
Volwassenen

HULPVRAAG
Meer energie willen ervaren, grip op welvaartsziekten, gezonder voedingspatroon, weten waar je prioriteiten liggen, gevoelens en emoties (h)erkennen, inzicht krijgen in patronen en valkuilen.
Resultaat: De regie over je leven (terug)krijgen doordat je weet welke stap jij kunt zetten.

OVER BARBARA
Na 17 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt in verschillende disciplines en met verschillende leeftijden van kinderen (4-13 jaar) heb ik me omgeschoold tot Voedingsdeskundige. De interesse voor voeding en gezondheid heb ik altijd al gehad, maar na de eigen ervaring welke rol een gezonde leefstijl heeft op mijn huidaandoening, is deze interesse nu onlosmakelijk aan mij verbonden. Omdat ik bemerkte dat niet alleen leefstijl (voeding-bewegen) een rol speelt, maar je algehele vitaliteit en veerkracht van groot belang is in het leven ben ik door gaan leren om nu mensen te kunnen coachen op leefstijl- en vitaliteit. Ik richt mij hiermee vooral op volwassenen die stoeien met de vele uitdagingen die het leven biedt.
Veelal start een traject op fysiek gebied, overgewicht, diabetes, huidproblemen en een tekort aan energie. Te allen tijde zal ik mens breed kijken (holistisch/integraal) en onderzoeken wat aan de hulpvraag daadwerkelijk ten grondslag ligt, om uiteindelijk bij vaak diepgewortelde problemen terecht te komen.Dit doe ik door het liefdevol en met respect inzetten van coach oefeningen waarmee ik je laat (in)zien, voelen en vooral ervaren wat voor jou nu van toepassing is en wat een volgende stap kan zijn.

OPLEIDING
• Sociaal pedagogisch werk
• Praktijkopleider
• Voedingsdeskundige
• Gecombineerde Leefstijlinterventie coach
• Professioneel Leefstijl- en vitaliteitstrainer 

AANGESLOTEN BIJ
• Stichting Kind en Voeding

085 8769191

Ouder Hulplijn 
085 8769341
Een luisterend oor helpt!

 

Volg ons op:

Facebook

 

LinkeDin