Bioresonantie

Een bioresonantie apparaat meet de reactie van je lichaam en behandelt je op energetisch niveau. Aan de hand van verschillende testmethoden en testbuisjes bepaalt de behandelaar samen met jou wat verzwakkend werkt voor jouw systeem. Dit wordt aan de ingangselektrode van het apparaat gezet, dat met jou is verbonden. Het apparaat, de Bioswing Pro, meet vervolgens in cycli van 0 tot 500 kHz welke frequenties je doorlaat. Vervolgens geeft het apparaat de tegentrilling aan via de uitgangselektrode, die ook met jou verbonden is.
Tegelijkertijd wordt bij de uitgangselektrode een bioresonantie-middel gemaakt met dezelfde frequenties, waarmee je op dat moment wordt behandeld. Hiermee mag je de behandeling thuis ‘herhalen’, waardoor de behandeling langer doorwerkt en je uiteindelijk minder behandelingen nodig hebt.
Een aantal voorbeelden waar we bioresoantie voor inzetten:
• Stel je hebt griep. Het griepvirus heeft een specifieke trilling. Het apparaat meet deze trilling en geeft de tegentrilling. Dit stimuleert je immuunsysteem, waardoor je sneller beter bent.
• Stel je bent allergisch voor koemelk. Wanneer een buisje met koemelk in je systeem wordt gebracht, gaat het hierop reageren. Omdat koemelk een specifieke trilling heeft, reageert de Bioswing Pro met de tegentrilling van de koemelk. Hierdoor verdwijnt je allergische reactie op de koemelk.
• Stel je hebt iets meegemaakt, wat je nog steeds raakt. Zodra je in een vergelijkbare situatie komt, reageer je op precies dezelfde manier, zonder dat je hier bewust van bent. Dit komt, doordat wat je meegemaakt hebt, een energetische blokkade heeft veroorzaakt in jouw systeem. Wanneer je aan deze gebeurtenis denkt, geeft de energetische blokkade een bepaalde trilling af. Het apparaat meet deze trilling en geeft de tegentrilling, waardoor de blokkade verdwijnt. Je krijgt hierdoor grip op emoties en gedrag.

VOOR WIE
Bioresonantie is geschikt voor alle leeftijden, van baby tot bejaard.

TARIEVEN
€ 85,00 per uur

DOOR WIE
• Milou van Rooij- de Vries

085 8769191

Ouder Hulplijn 
085 8769341
Een luisterend oor helpt!

 

Volg ons op:

Facebook

 

LinkeDin