Emmelie van Leeuwen

034203

Speltherapeut
Specialisatie: hechtingsproblematiek, hoogbegaafdheid, traumaverwerking, EMDR, Mindfulness, kindertekeningen analyseren, sociale vaardigheden, TOS problematiek.

Vestigingsplaats: Soest

DOELGROEP
Kinderen van 3 tot 12 jaar en hun ouders/verzorgers. Ook jongeren en jong volwassenen die problemen ervaren met het (verbaal) uiten van gevoelens en emoties.

HULPVRAAG
Emotionele problemen, zoals problemen met het ervaren of uiten van gevoelens als angst, boosheid en verdriet; te weinig zelfvertrouwen; (grote) onzekerheid; een negatief zelfbeeld of hechtingsproblemen.
Traumatische ervaringen, zoals het verlies van belangrijke personen; verandering van de thuissituatie of gezinssamenstelling; (seksueel) misbruik; mishandeling of verwaarlozing of daarvan getuige zijn; ziekte, een handicap of psychiatrische problematiek van het kind zelf of gezinsleden of nare gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een ongeluk, pesten of oorlog.
Sociale problemen, zoals moeilijk om kunnen gaan met leeftijdgenootjes (niet kunnen samenspelen, pesten of gepest worden, teruggetrokken gedrag) of moeilijk om kunnen gaan met volwassenen (gedragsproblemen, slecht luisteren).

OVER EMMELIE
Spelen in de spelkamer met een kind is een mooie ‘ontdekkingstocht’ naar hoe het kind zichzelf en zijn wereld ziet en ervaart. Het voelt voor mij als een enorm cadeau wanneer een kind zich in de spelkamer vrij genoeg voelt om mij een stukje van zichzelf te laten zien en mij toestaat om te helpen waar het mee worstelt. Wat ik belangrijk vind is dat het kínd bij mij centraal staat en niet het probleem. Mijn missie is om het kind zijn eigen kracht weer te laten terugvinden, waardoor het weer stevig komt te staan en zelfstandig verder kan groeien en bloeien.

OPLEIDING
• PABO
• Speltherapie
• EMDR
• Mindfulness Stilzitten als een kikker

AANGESLOTEN BIJ
• RBCZ
• FVB
• NVVS
• NIBIG

085 8769191

Ouder Hulplijn 
085 8769341
Een luisterend oor helpt!

 

Volg ons op:

Facebook

 

LinkeDin