Janet Bakker

Janet Bakker

Pedagoog, coach 
Specialisatie:
Outdoorcoaching. Lichaamsgerichte Coaching en Traumacoaching.

Vestigingsplaats: Amersfoort
Werkgebied: Amersfoort e.o. 

DOELGROEP
Jongeren en volwassenen.

 

OVER JANET
Mijn naam is Janet Bakker en woonachtig in Amersfoort. Na mijn opleiding Pedagogiek ben ik gaan werken voor een organisatie die zich bezighoudt met het vergroten van onderwijskansen waarbij ik veel gezinnen en jongeren begeleid heb bij verschillende gebieden; (complexe) opvoedsituatie verbeteren, onderwijsondersteuning, identiteitsontwikkeling, zelfredzaamheid, integratie etc. 
In 2017 heb ik de HBO+ opleiding tot Lichaamsgericht Traumacoach afgerond en ben ik gaan werken vanuit een holistische visie. Om dat nog meer tot uiting te kunnen brengen in mijn werk ben ik in de zomer van 2020 mijn eigen praktijk gestart waarbij ik diverse vormen van coaching en begeleiding aanbied. Mijn jarenlange ervaring als pedagoog komt hierbij goed van pas omdat ik ook tijdens de coaching systeemgericht werk. 
Door de coaching ontstaat er een proces van bewustwording en worden onderliggende patronen duidelijk waarna een volgende stap gezet kan worden. Als coach maak ik o.a. gebruik van lichaams- en ademwerk en ga ik tijdens een sessie graag de natuur in omdat je buiten letterlijk en figuurlijk in beweging wordt gebracht. Daarnaast werk ik ambulant.

OPLEIDING
• HBO Pedagogiek
• HBO+ Praktische Pedagogische Gezinsbegeleiding Basis en TOP 
• HBO+ Traumacoaching (lichaamsgericht)
• Allerlei cursussen

AANGESLOTEN BIJ
• SKJ geregistreerd Jeugd- en Gezinsprofessional
• NOBCO

085 8769191

Ouder Hulplijn 
085 8769341
Een luisterend oor helpt!

 

Volg ons op:

Facebook

 

LinkeDin