Skip to main content

Lysbeth Bonebakker

Lysbeth is een psychodynamisch coach die zich richt op volwassenen die vastlopen in bepaalde gebieden in hun leven. Ze maakt gebruik van diverse behandelvormen, waaronder systemisch werk, Neuro Linguïstisch Programmeren, innerlijk kindwerk, familieopstellingen en cognitieve gedragstherapie. Daarnaast is ze ook opgeleid tot mediator.

Lysbeth gelooft niet in een standaard aanpak. Ze werkt intuïtief en kijkt welke behandeling het beste past bij jou als persoon, je karakter en je wensen, zodat er snel en effectief blijvende resultaten behaald kunnen worden.

Tijdens de sessies worden jouw gedachten, gevoelens en ideeën op een dynamische manier benaderd, waardoor je inzicht krijgt in jezelf en leert begrijpen waarom je bepaalde dingen doet. Ook worden overlevingsstrategieën en gewoonten blootgelegd, zodat je kunt zien wat ze je hebben opgeleverd, maar ook wat ze je hebben gekost. Dit stelt je in staat om nieuwe denk- en gedragspatronen te ontwikkelen en oude patronen te doorbreken.

Daarnaast biedt Lysbeth ouderbegeleiding aan gezinnen met zowel pubers als jongere kinderen. Ze geeft inzicht in de impact van het gedrag van ouders en helpt om nieuwe manieren te vinden om verbinding te maken met hun pubers / kinderen.

Opleiding

  • WO sociaal- culturele wetenschappen
  • Post-Bachelor psychodynamisch coaching
  • Diverse trainingen bij het Instituut voor Empathie
  • Mediator (California gecertificeerd)

     

Aangesloten bij

  • NOBCO (Nederlandse Orde van Beroeps Coaches), registratienummer: 34958
Lysbeth Bonebakker

Ook kennis maken met de rest van ons team?