Marjolijn Naafs

031201

Specialistisch begeleider en coach
Vestigingsplaats: Werkhoven

DOELGROEP
Kinderen, jongeren en volwassenen

HULPVRAAG
Je kunt bij mij terecht met diverse hulpvragen De hulpvraag kan onder andere liggen bij uitdagingen op het gebied van de motorische, sociale, emotionele of cognitieve ontwikkeling.

OVER MARJOLIJN
Ik ben Marjolijn Naafs – van Dijk en sinds 2016 werkzaam in mijn eigen praktijk voor specialistische begeleiding door middel van reflexintegratie en coaching. Je bent van harte welkom om kennis te maken met mij en met reflexintegratie.
Na een aantal zeer uiteenlopende studies en diverse werkervaringen ben ik in aanraking gekomen met reflexintegratie, de Masgutova, neuro sensomotorische reflexintegratie in het bijzonder en daar vielen veel kwartjes! Reflexintegratie zorgt er namelijk voor dat de basis klopt waardoor je jezelf makkelijker kunt ontwikkelen op alle gebieden.
Reflexen zijn onbewuste handelingen van het lichaam die een ondersteunende functie hebben voor je motoriek, je houding, je gedrag en je leerprestaties. Het is een onderdeel van het zelfregulerend vermogen van het lichaam. Als de reflexen echter niet goed functioneren, te actief zijn of te passief dan kan dat storend werken. MNRI leert het brein welke motorische respons bij een sensorische prikkel hoort en versterkt daarbij de juiste hersenverbindingen die nodig zijn om dit patroon goed te integreren.
In mijn praktijk help ik mensen met uiteenlopende hulpvragen via reflexintegratie en coaching weer op weg. Ik heb de afgelopen jaren ervaring opgebouwd in het werken met onder andere trauma, posttraumatische stress, hoogbegaafdheid, ADHD, ASS, thuiszitters, uitdagingen op motorisch, sociaal en/of emotioneel gebied en uitdagingen bij schoolse vaardigheden. Ik leer nog steeds iedere dag nieuwe dingen dus ook voor hulpvragen waar ik nog geen ervaring in heb opgebouwd kun je bij mij terecht. We zullen dan samen onderzoeken of mijn expertise afdoende is of dat er extra of andere hulp nodig is.

OPLEIDING
• Masgutova Neuro sensory Motor Reflexintegratie MNRI
• Movement based learning
• Medische Basis Kennis CPION
• Kinder- en opvoedcoach
• Pedagogische Academie
• HTS Chemische Technologe/Technische Milieukunde

AANGESLOTEN BIJ
• SKJ
• CAT

085 8769191

Ouder Hulplijn 
085 8769341
Een luisterend oor helpt!

 

Volg ons op:

Facebook

 

LinkeDin