Ouder Hulplijn

Hoe zorg je als ouder voor jezelf?

Het coronavirus en alles eromheen vraagt veel van ouders. Ga er maar aanstaan: thuis zijn met het hele gezin, thuisonderwijs geven en nu je kind weer in fases naar school begeleiden, je eigen werk vanuit huis doen, (je kind ondersteunen bij zijn of haar therapie,) het een beetje gezellig houden, niet weten hoelang het allemaal gaat duren en dan ook nog goed voor jezelf blijven zorgen!

ZorgRondom opent vanaf maandag 11 mei de Ouder Hulplijn. Een luisterend oor helpt. Wil je je hart luchten, samen je gedachten, gevoelens en taken op een rijtje zetten? In één of twee gesprekken van 30 tot 45 minuten helpen onze coaches je op weg. Je kunt zelf kiezen tussen telefoneren of videobellen. De hulplijn wordt bemand door ervaren coaches en begeleiders die aangesloten zijn bij ZorgRondom: Barbara Griffioen, Jetta van Genuchten, Wilma van Leersum en Marjan Meijers. In hun profielen kun je verder lezen wie zij zijn en wat zij doen als coach.

De Ouder Hulplijn is bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 20:00 tot 21:30 uur. Krijg je een voicemail aan de lijn, dan kun je ook een telefoonnummer inspreken waarop je teruggebeld wilt worden.

Het telefoonnummer van de Ouder Hulplijn is: 085 8769341

Het eerste gesprek is gratis. Vervolggesprekken kosten €55 per gesprek.

085 8769191

Ouder Hulplijn 
085 8769341
Een luisterend oor helpt!

 

Volg ons op:

Facebook

 

LinkeDin