Over ons

ZorgRondom is een coöperatie van zelfstandig ondernemers in zorg en welzijn. Zij werken samen binnen de coöperatie, maar zijn niet in dienst. Daarmee kunnen zij hun eigen werkwijze en identiteit behouden. Door de samenwerking in kleine regionale teams kunnen we optimaal inspelen op de vraag van de klant en de gemeentelijke situatie en kunnen we elkaar aanvullen in ons aanbod. ZorgRondom zorgt voor de coördinatie en administratie. Voor vergoeding vanuit Jeugdzorg en WMO hebben we contracten met gemeentes.

LIDMAATSCHAP

Van ZorgRondom-ers verwachten wij enthousiasme en betrokkenheid. Leden staan open voor samenwerking en willen werken aan het gezamenlijke doel, namelijk dat doen wat het beste is voor de cliënt.

Ben je zelfstandig ondernemer, in het bezit van een relevante opleiding en heb je interesse om ZorgRondom-er te worden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ALGEMENE LEDENVERGADERING

De leden van ZorgRondom  zijn eigenaar van de coöperatie. Zij kunnen zich uitspreken over het beleid van ZorgRondom  in de algemene ledenvergadering, die minimaal twee keer per jaar gehouden wordt.

BESTUUR

Het bestuur vertegenwoordigt de leden en zet het beleid uit in de praktijk.
De bestuursleden van ZorgRondom zijn:

Yvonne Bonting- Broenink
Nelleke Klein Roseboom
Jette Peuscher

085 8769191

Ouder Hulplijn 
085 8769341
Een luisterend oor helpt!

 

Volg ons op:

Facebook

 

LinkeDin