Over ons

ZorgRondom is een coöperatie van ondernemers in zorg en welzijn. Door de samenwerking in kleine regionale teams kunnen we optimaal inspelen op de vraag van de klant en de gemeentelijke situatie en kunnen we elkaar aanvullen in ons aanbod. ZorgRondom zorgt voor de coördinatie en administratie. Voor vergoeding vanuit Jeugdzorg en WMO hebben we contracten met gemeentes.

LIDMAATSCHAP

Van ZorgRondom-ers verwachten wij enthousiasme en betrokkenheid. Leden staan open voor samenwerking en willen werken aan het gezamenlijke doel, namelijk dat doen wat het beste is voor de cliënt.

Ben je zelfstandig ondernemer, in het bezit van een relevante opleiding en heb je interesse om ZorgRondom-er te worden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ALGEMENE LEDENVERGADERING

De leden van ZorgRondom  zijn eigenaar van de coöperatie. Zij kunnen zich uitspreken over het beleid van ZorgRondom  in de algemene ledenvergadering, die minimaal twee keer per jaar gehouden wordt.

BESTUUR

Het bestuur vertegenwoordigt de leden en zet het beleid uit in de praktijk.
De bestuursleden van ZorgRondom zijn:

Yvonne Bonting- Broenink
Nelleke Klein Roseboom
Jette Peuscher

CoöperatieZorgRondom opereert onder en conform een licentie van ZorgRondom. ZorgRondom is een handelsnaam van Quartz Kwaliteit B.V. 

Contact 

  
phone 23732
085 8769191

 

email 14410

info@zorgrondom.com

 

Volg ons op:

Facebook

 

LinkeDin