Over ons

ZorgRondom is een coöperatie van zelfstandig ondernemers in zorg en welzijn. Zij werken samen binnen de coöperatie, maar zijn niet in dienst. Daarmee kunnen zij hun eigen werkwijze en identiteit behouden. Door de samenwerking kunnen we optimaal inspelen op de vraag van de klant en vullen we elkaar aan in ons aanbod. ZorgRondom zorgt voor de coördinatie en administratie. Voor vergoeding vanuit Jeugdzorg en WMO hebben we contracten met gemeentes.

LIDMAATSCHAP

Van ZorgRondom-ers verwachten wij enthousiasme en betrokkenheid. Leden staan open voor samenwerking en willen werken aan het gezamenlijke doel, namelijk dat doen wat het beste is voor de cliënt.

Aanbieders (zzp-ers en (zorg)bedrijven) kunnen ZorgRondom-er worden als ze voldoen aan de volgende voorwaarden:

Zij zijn zelfstandig ondernemer en in het bezit van een relevante opleiding en een VOG (maximaal 6 maanden oud). Bovendien hebben zij een bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Voor therapeuten geldt dat zij zijn aangesloten bij een erkende beroepsvereniging, die is aangesloten bij een klachten/geschillencommissie (WKKGZ) en die de controles doet op diploma’s. 

Heb je interesse om ook ZorgRondom-er te worden? 
Neem dan contact op met Yvonne Bonting, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 4444 6264

ALGEMENE LEDENVERGADERING

De leden van ZorgRondom  zijn eigenaar van de coöperatie. Zij kunnen zich uitspreken over het beleid van ZorgRondom  in de algemene ledenvergadering, die minimaal twee keer per jaar gehouden wordt.

BESTUUR

Het bestuur vertegenwoordigt de leden en zet het beleid uit in de praktijk.
De bestuursleden van ZorgRondom zijn:

Yvonne Bonting- Broenink
Jetta van Genuchten
Nelleke Klein Roseboom
Marjolijn Naafs
Jette Peuscher
Milou van Rooij

085 8769191

Ouder Hulplijn 
085 8769341
Een luisterend oor helpt!

 

Volg ons op:

Facebook

 

LinkeDin