Skip to main content

Missie

Bij ZorgRondom staan wij samen rondom kinderen, jongeren, ouders/verzorgers (en volwassenen) met een hulpvraag, snel en dichtbij. 

De hulpvrager staat hierbij centraal en behoudt de regie.

Visie

Door samenwerking met verschillende professionals hebben we beschikking over een grootaanbod van methoden. Dit zorgt ervoor dat we bij iedere zorgvraag de juiste aanpak kunnen samenstellen. Hierbij kijken we met een brede blik naar de zorgvraag. Denken inmogelijkheden staat bij de ZorgRondom’ers voorop!

Door de korte lijntjes binnen de organisatie schakelen we snel en zetten we direct de zorg indie nodig is. Dit alles wordt georganiseerd door de trajectbegeleider. Tevens werken we samen met alle bij de zorgvraag betrokken partijen, zoals onderwijs, huisarts, collegazorgverleners en wijkteam. Maar zeker ook niet te vergeten het gezin en / of andere nauw betrokkenen rondom de hulpvrager. We werken zowel preventief als curatief. Wanneer we in een vroeg stadium betrokken raken, kunnen we eerder signaleren en kan de inzet van zwaardere zorg beperkt worden.

Hierbij komen we tot de volgende kernwaarden, die niet alleen voor ZorgRondom typerend zijn maar juist ook voor de medewerkers.

Laagdrempelig

De zorgprofessionals van ZorgRondom werken zowel vanuit hun eigen praktijk als bij de cliënt thuis/school. Daarbij werken we cultuur- en trauma sensitief en willen we kansengelijkheid bevorderen. Via de trajectbegeleiders zijn we zeer toegankelijk voor cliënt en verwijzer, voor zaken omtrent de zorgvraag.

Snel 

Wij zijn flexibel en snel, wat betekent dat wij ons niet laten leiden door protocollen, maarons doel is om zorgvragen zo snel mogelijk, adequaat en professioneel aan te pakken. ZorgRondom werkt zonder wachtlijst en doet wat nodig is.

Eigenzinnig 

Wij durven buiten de kaders te denken en zoeken naar een oplossingen op maat voor iedere individuele cliënt. Hierbij maken we gebruik van combinaties van zorg en hebben het lef om het soms anders te doen dan anderen.

Innovatief 

We gebruiken graag innovatieve zorg ontwikkelingen ten aanzien van nieuw beleid, nieuwe producten, diensten, technologieën en/of organisatiemodellen, waarmee de gezondheid en het welzijn van cliënten wordt verbeterd.

Kwaliteitsbewust 

Vanzelfsprekend voldoen we aan alle geldende wet en regelgeving en zijn we ISO 9001 gecertificeerd. We streven continu naar verbetering en eisen het maximale van onszelf en de ander. We werken transparant. Cliënten hebben inzicht in hun dossier.

Verbindend

Onze medewerkers zijn betrokken en bevlogen, vullen elkaars kennis aan en schakelen de ander in waar nodig.