Skip to main content

Priscilla van Lint

Als projectmedewerker is Priscilla verbonden aan ZorgRondom, waar ze verantwoordelijk is voor de werving van leden en het coördineren van de ZorgKring.

Ze heeft zelf altijd in de directe uitvoering van de werkzaamheden binnen het sociaal domein gezeten, dus kent de werkvloer als geen ander. Ze denkt altijd graag mee in de grote lijnen en het beleid. Zet zich graag in voor de faciliterende zaken en randvoorwaarden. Dit maakt dat ze projectmanagement specifiek voor zorg en welzijn is gaan studeren en zich daar als een vis in het water voelde.

Ze organiseert, coördineert en faciliteert graag, waardoor anderen hun werk weer kunnen vervolgen.

Samen met het team binnen ZorgRondom brengt ze plannen graag naar een hoger level en anticipeert graag op de toekomstig zorg. Hierbij combineert ze innovatie en digitalisering, maar stelt daarbij zeker de basis van de zorg en de cliënt als eerste centraal!

Ze is enthousiast, betrokken en gepassioneerd in haar werk. Geïnteresseerd in de mensen waar het om draait en stelt tevens oprechte interesse in de mens achter de mens. Ze leeft graag met humor om haar heen en waardeert het als de ander dat ook heeft.

Opleiding

  • Sociaal Pedagogisch Werk
  • HBO Pedagogiek 
  • HBO+ Projectmanagement Zorg en Welzijn
  •  van de ZorgKring

Ook kennis maken met de rest van ons team?