Wilma van Leersum

030703

(Kinder)coach en trainer hoogsensitiviteit, Coach GroepsGeluk
Specialisatie: hoogsensitiviteit, faalangst, werken met opstellingen (m.b.v. poppetjes) om de groepsdynamiek in een klas zichtbaar te maken
Vestigingsplaats: Amersfoort
Werkgebied: Amersfoort e.o. (maximaal een uur reistijd per auto vanaf Amersfoort) 

DOELGROEP
Kinderen en hun ouders, leerkrachetn, volwassenen

HULPVRAAG
Diverse problematiek: laag zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, boosheid, onvoldoende zicht op eigen prikkelverwerking, overprikkeling etc. Bij lastige groepen in het onderwijs de groepsdynamiek in beeld brengen.

OVER WILMA
Mijn naam is Wilma van Leersum en mijn hart ligt bij het begeleiden van anderen. Door mijn ruime ervaring als groepsleerkracht heb ik ondervonden dat kinderen van deze tijd iets anders nodig hebben dan jaren geleden. Daarom heb ik besloten me te ontwikkelen tot kindercoach, zodat ik kinderen die het moeilijk hebben in alle rust kan begeleiden en hen datgene kan bieden wat zij nodig hebben. In de huidige tijd hebben we zeer veel prikkels te verwerken en dat kan problemen opleveren, zeker voor degenen die hoogsensitief zijn. Graag lever ik mijn bijdrage om dit te (h)erkennen. Ik geef lezingen, workshops en trainingen over prikkelverwerking en begeleid onder andere kinderen die hoogsensitief zijn.
Als ik kinderen begeleid, vind ik het prettig om de ouder(s) in het traject mee te nemen en indien mogelijk ook de leerkracht/school. Dit zorgt voor veel duidelijkheid en leidt tot een mooi resultaat.
Bovendien kan ik, door systemisch aan het werk te gaan, de groepsdynamiek in een klas zichtbaar maken. Dit geeft inzicht in wat er speelt in de groep voor zowel de leerkracht als de kinderen. De balans kan, indien nodig, hersteld worden waardoor er een prettig pedagogisch klimaat ontstaat.

OPLEIDING
• Pedagogische Academie
• School voor Coaching Leiden
• Beeldcoaching- Christine Brons
• Training Gelukskoffer
• Training Groepsgeluk

AANGESLOTEN BIJ
• Hallo, ik ben Gwen Academie
• Gelukskoffer

085 8769191

Ouder Hulplijn 
085 8769341
Een luisterend oor helpt!

 

Volg ons op:

Facebook

 

LinkeDin